Spandoeken

Spandoeken laten bedrukken is ideale buitenreclame. Hang het spandoek aan je pand of plaats deze in een frame.  Een spandoek drukken we op alle formaten die jij maar wenst. Hoe groter het doek hoe beter jouw boodschap blijft hangen.

 

Spandoeken bedrukken handige informatie

Een spandoek bedrukken kan zowel dubbelzijdig als enkelzijdig. Bedenk daarom goed hoe je het spandoek wilt gebruiken voordat je deze laat drukken. De keuze voor het materiaal van de spandoek hangt hier mede van af.

Materiaalsoort spandoek

Wij kunnen een spandoek op verschillende materialen bedrukken;

 

Vlaggendoek – Doordat het vlaggendoek voor 80% op de andere zijde zichtbaar is, kan deze niet dubbelzijdig bedrukt worden.

 

Drukken op meshdoek – Meshdoek is voorzien van kleine gaatjes in het doek, waardoor de wind hier goed doorheen kan waaien en het doek goed blijft hangen. Groot formaat spandoeken voor buitengebruik, kunnen daarom het beste op meshdoek worden gedrukt.

 

Drukken op bisonyldoek – Bisonyldoek is het standaard materiaal wat gebruikt wordt voor het bedrukken van spandoeken. Dit doek heeft een mooi glad oppervlakte en geeft het mooiste resultaat.

 

Drukken op blockout – Wil je een spandoek dubbelzijdig laten bedrukken, dan is blockout zeer geschikt materiaal. De zwarte kern in het doek zorgt ervoor dat de print niet kan doorschijnen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *