Belettering

Belettering is één van de goedkoopste manieren van reclame maken en het visitekaartje van uw bedrijf.

Belettering is er in alle soorten en maten, dus niets is onmogelijk bij ons.

Wij bieden het complete pakket voor al uw beletteringen, Hierbij kunt u denken aan autobelettering, carwrapping, raamtinten, raambeveiliging, bootregistratie ,bootnamen en alles wat met beletteren te maken heeft.

Onze ervaren ontwerpafdeling denkt graag mee om zodoende het maximale resultaat binnen uw budget te behalen.

Geheel kosteloos werken wij net zo lang aan een ontwerp totdat het volledig bij uw wensen aansluit!

Belettering

 

 

Full Color Prints

 

Full color printing is niet meer weg te denken in de reclame en ook met combinatie in de belettering een mooi effect. Het laten zien van levendige kleuren en contouren voor binnen en buitenreclame.

Lees Meer

 

Car Wrap

 

Een veel besproken trend van de afgelopen jaren is car wrapping. Car wrapping is simpel gezegd een voertuig volledig voorzien van folie in elke gewenste kleur met gewenst uw eigen tekst of logo design er bij.

Lees Meer

 

Raamtinten

 

Bewerk u ramen met een kleur tint en desnoods uw tekst. U Laat zien waar uw bedrijf dan voor staat en is op afstand al te zien zodat de juiste klanten al snel de doelstelling heeft om te komen kijken.

Lees Meer

 

Digitaal Drukwerk

 

Uitgebreide belettering designs is geen enkel probleem om te bedrukken op bijvoorbeeld uw visitekaartjes of uw flyer. Alle lettertypes zijn mogelijk om te printen in de kleuren en formaat die u graag wenst te hebben

Lees Meer

Ons proces

Advies

U krijgt slechts één kans voor een eerste indruk. Direct opvallen bij uw doelgroep is van groot belang. Reclamemakers adviseert u graag. Met verrassende ideeën, een energieke blik en strategisch advies.

Design

Na afspraken met u te hebben gemaakt gaan wij met professionele software u ontwerp uitwerken. Voordat wij beginnen met de productie krijgt u eerst het resultaat te zien. Na goedkeuring gaan wij pas van start.

De Productie

Wij maken met uw een afspraak wanneer we het werk kunnen verichten het proces word vakkundig gedaan. En kan op uw adres of bij ons op de vestiging voor uw gereed gemaakt worden dit is afhankelijk van het product.

Aflevering

Zodra onze productie begint uw product kan deze vaak binnen 24 uur voor uw gereed zijn. Dit is vaak afhankelik van de drogingstijd die het product heeft. Bij uw eerste gesprek worden deze afspraken al met uw gemaakt.